U moet weten over douche behuizing

Douche behuizing verschilt van douche room.shower behuizing zonder het "dak", rijk in stijl. Douche behuizing structuur is relatief eenvoudig, ons bedrijf aangepaste douche behuizing dienstverlening.

De basisstructuur van douche behuizing is aan het einde van een bekken of kunstmatige stenen vensterbank of natuurlijke stenen vensterbank, pan textuur ceramics,acrylic.artificial steen, vensterbank of pan geïnstalleerd op de douche plastic of glas, glazen deur met gewone glazen, hoge kwaliteit getemperd glas, gehard glas en weefde rimpel glas en andere materialen.

Douche behuizing is meestal gemaakt van gehard glas, frame aluminiumlegering, basined voor acryl composiet- of steen basisstation enz... Douche behuizing heeft sipmle structuur met basical Bad functie completely.Compared met de stoom doucheruimte, de ruimte is relatief onafhankelijk en eenvoudige, transparante en sterk, doet niet blok de badkamer van het totale effect van de tegel winkel. Daarnaast zijn prijs is ten opzichte van de totale douche en andere complexe producten te veel gunstiger zijn, maar ook rijk aan stijl, kan worden aangepast volgens de werkelijke situatie van de badkamer douchekamer. Maar eenvoudige doucheruimte zonder een dak, de warmte is relatief niet erg goed.