Wat zijn de Hardware doucheaccessoires

Nu veel mensen zal bouwen in de badkamer een douchekamer van hun eigen, dat je weet wat zijn douche kamer accessoires hardware het? laat xiaobian komen vandaag u om erover te vertellen.

Koper en RVS douche hardware accessoires worden gebruikt zijn 59# 304 roestvrijstaal en koper. Selectie 59# koperen muur klemmen, scharnieren, hardheid, flexibiliteit, een van de beste, hoog draagvermogen, doeltreffende bescherming van prestaties en levensduur van de douchekamer, ondanks de hoge kosten, lange levensduur. De plating-laagdikte van koperen hulpstukken 11um, en via de 24-uurs zure zoutnevel test, oppervlakte kwaliteit tot tien of meer, met geen zwarte vlekken op het oppervlak voor een lange tijd, bubbels, delaminatie verschijnselen zoals douches van roestvrij staal materiaal gekozen voor de industrie-beste 304 roestvrij staal plating.

RVS fittingen zijn eigen schimmel ontwerp, selecteren standaard 304 RVS materialen, geavanceerde verwerkingsapparatuur, tot een spiegeleffect, heeft een sterk metalen textuur.

Onderdelen Categorieën: excentrieke PXL, stuiteren rond van TTL, swing BDL en de slinger wiel DBSL voorjaar tweewielige TTSL, wielen YGL drum, drum dubbele YGSL; enkel, dubbel, vierwielige schorsing, Mandarin eenden opknoping, enzovoort.

Hulpstukken: roestvrij staal, chroomstaal lagers katrol katrol serie serie, roest-proof mengen roller, metalen en kunststof accessoires dragen.

Niet-standaard lagers, roestvrij stalen ballen, precisie metrische stalen kogellager stalen.

Badkamer douche hardware fittingen en functie details

Zand aluminiumlegering frame is licht zilver, zilver, mat zilver en tekening van de select, kan worden uitgerust met kleur aluminium op basis van lage bekkens, optisch glas glas en blauw glas op twee manieren. Bath's stijl is niet alleen divers en steeds verfijndere, een verscheidenheid van Bad stijl, materialen, vormen van de wastafel veranderde de stijl van vorm, toilet, douche, kasten van rijke en gevarieerde.

Badkamer apparatuur geselecteerd moet persoonlijke gewoontes en functioneel gebruik behoeften rekening te houden, bovendien, de verdeling van de verdeling van de ruimte kunnen ook aankoop evaluatie factoren. Omdat de ruimtelijke spreiding van de grootte, patroon, de selectie van de stijl van de badkamer erg belangrijk is.

Bij het overwegen van de stijl van de badkamer uitrusting, naast hun esthetische voorkeuren naast ruimte is wedstrijd, fusie van kleur, ook de beoordeling van punten.

Hoge hardheid, sterk rekening houdend met de capaciteit, goede corrosieweerstand, terwijl mooi en luxe, eenvoudig onderhoud, lange levensduur. En veel fabrikanten van de douche, de 202# wordt gebruikt in roestvrij staal, corrosiebestendig vermogen, de levensduur wordt beïnvloed en sommige fabrieken voor 202# roestvast stalen beplating is niet roest, kwaliteit kan niet worden vergeleken met de RVS 304#. Terwijl 304# RVS textuur moeilijk en moeizaam proces, hoge kosten is, sommige fabrikanten gebruiken verguld messing fittingen.