De selectie van de Tap en aankoop

Kraan in de badkamer is nu van essentieel belang; kranen in chrome plating, chroom en goud en wit porselein. Tik vervolgens op selectie en aankoop, onze norm moet uit de kraan uiterlijk, stijl en materiële aspecten van deze analyse te kopen.

Wanneer geselecteerd, helder met geen bubbels, geen defecten, geen krassen als een gekwalificeerde schaal. Alleen gewone kraan van meer dan 10 micron coating met het doel van anti-roest, uiterlijk, zorgen ervoor dat het gebruik van de term. Deskundigen is gebleken, gekozen met je vingers tikken voort kraan oppervlakken, vingerafdrukken snel verspreid, middelen coating goed; meer vingerafdrukken meer afgedrukt minder uitgeven. Na de verschijning van geselecteerd en smaak kraan handvat, switch soepel, op en neer om aan te passen van de water temperatuur schakelaar niet kan 30 graden omhoog en omlaag, naar links en rechts in het algemeen te bereiken is 90 graden het beste. Echter, we moeten aandacht besteden aan, de leidende licht betekent niet dat een goed gevoel.

Kranen op de markt van vandaag is over het algemeen verdeeld in twee stijlen, één handvat kraan en dubbel-handvat kraan, één handvat kraan met slechts één gat, maar dubbele handvat ook kan worden onderverdeeld in vier-inch gat en twee acht-inch gat, die kan worden vastgesteld naar gelang het model gekocht bekken.

Bekken leidt en keuken leidt algemene intabel Shang worden geladen, zodat het van in leidingen voor harde buis en slang twee soorten, lengte generaal in 35 cm rond, met gemakkelijk verbinding, in huishoudelijke leidingen en kranen in leidingen van convergentie bij de vereiste installatie een klep, dit ventiel zei als driehoek klep, in aankoop kranen van terwijl doen niet vergeten heeft met goede distributie , of loopt weer eens heeft driehoek ventiel heeft verschillend van grootte, volgens u door het kopen van kranen in buizen van grootte en set, generaal heeft 3 punten en 4 punten twee soorten. Ook kan worden opgemerkt wanneer installeren de klep van de driehoek niet geïnstalleerd te laag om te voorkomen dat leidingwater inlaat pijp is niet lang genoeg, overnemen en het veroorzaken van geen onnodige problemen, meestal gemonteerd op een afstand van ongeveer 50 tot 60 cm.