De doucheruimte van PINGHU CICCO SANITAIR CO. Ltd

Bad tijd is de meest ontspannende tijd van de dag. U uw vermoeide lichaam een pauze laten nemen en de vermoeidheid van een dag werk elimineren. Natuurlijk is de aangename sfeer ook onlosmakelijk verbonden met het ontwerp van de doucheruimte. De doucheruimte is een onmisbaar onderdeel van de badkamer, dus hoe kiezen we de juiste doucheruimte? Het volgende brengt u de keuze van de badkamer doucheruimte voor uw referentie.
1, doe de bedrading
Het is geschikt voor de doucheruimte van de badkamer. Het is ontworpen voor de decoratie van de badkamer, en de bedrading is van tevoren geregeld, en de bescherming schakelaar apparaat is ingesteld om de lekkage gevaar in de toekomst te gebruiken en in gevaar brengen van de eigen veiligheid.
2, grootte selectie
Bij het kiezen van de grootte van de doucheruimte, moet u aandacht besteden aan de keuze van het juiste product op basis van de grootte en hoogte van de badkamer. Ongeschikte matching geeft mensen een ongemakkelijk gevoel. De douche ruimte is over het algemeen ongeveer 2,1 meter, en het moet worden toegevoegd 10 cm bij het installeren, en je moet de hoogte van uw badkamer te overwegen.
3, glas selectie
De keuze van glas in de doucheruimte is cruciaal, maar niet zo dikker het glas. Over het algemeen is het glas van de gangdeur doucheruimte relatief groot en de relatieve stabiliteit is relatief slecht, dus het moet worden gekozen om iets dikker, bij voorkeur meer dan 5 cm.
4, anti-sijpelbehandeling
Hoewel iedereen zal doen wat waterdicht werk voor het versieren van de badkamer, de douche ruimte is de meest geconcentreerde gebied van water, dus elk gebied kan niet worden onderschat. Na het installeren van de doucheruimte, meer aandacht besteden aan het water sijpelen in de badkamer, om het niet later te gebruiken. Overlast veroorzaakt.
5, reguliere producten
In de installatie van de badkamer doucheruimte, de meest elementaire en belangrijkste punt is dat je moet regelmatig producten te kopen, niet wilt kopen goedkoop, maar om merk doucheruimte en after-sales service producten te kopen, 3c certificaat, kwaliteit inspectie certificaat Octrooicertificaten zijn essentieel om veilig gebruik te garanderen.