Het dagelijks onderhoud van douche behuizing

Veel consumenten hebben vragen over het gebruik van de douche-ruimte om te kopen huis, hoe te handhaven? Hoogwaardige producten moeten ook post onderhoud, schoonmaak en onderhoud van de douche ruimte is ook zeer belangrijk.

1. de onderhoud van gehard glas

Niet geraakt het glasoppervlak met scherpe voorwerpen, om te voorkomen dat schade; Gebruik geen bijtende vloeistof te vegen het glasoppervlak; Gebruik geen ruwe materiaal te vegen het glasoppervlak, om te voorkomen krassen.

2. onderhoud van aluminiumlegering frame

(1) om te voorkomen dat direct zonlicht en de zon, anders het zal leiden tot de spray laag vervagen;

(2) kan niet worden gebruikt om af te vegen de bijtende vloeistof of materiaal;

(3) niet gebruik ruwe materialen (met inbegrip van tandpasta) kunnen Navegen de;

(4) kan niet worden gebruikt om te beschrijven van het oppervlak van scherpe voorwerpen, als het oppervlak van aluminium vlekken, met een neutraal reinigingsmiddel te vegen.

3. onderhoud van hardware accessoires

De katrol, schuifregelaar moet worden genomen om te voorkomen dat de deur kracht botsing in gebruik, om te voorkomen dat de deur uit; aandacht besteden aan regelmatige schoonmaak, dia katrol, slider, smering (olie of smeerolie wax); schroef regelmatig aanpassen past u de schuifregelaar, de schuifregelaar om activiteiten effectief peiling en goede schuifdeur.

4. de handhaving van de lade

Gebruik geen scherpe voorwerpen of staking van acryl oppervlak, om te voorkomen dat de schade; niet de Navegen van acryl met bijtende vloeistof, om niet te beschadigen de Oppervlakteglans; niet veeg het oppervlak met ruwe acryl materiaal, om te voorkomen krassen; schone kamer douchewanden en onderste bekken, gebruik een zachte, droge doek. Als er een lichte vuil, gebruik een zachte doek of spons gedipt in neutraal wasmiddel schoonmaken, het verwijderen van hardnekkige vervuilingen, gelieve gebruik alcohol om te verwijderen.