Kleine badkamer Design

Raiders, kleur

Donker water, donkere donkere toilet en bad, geplaatst in de grote badkamer is een visueel effect, maar in een kleine, krappe badkamer geplaatst, maar kan een averechts effect hebben. Kleine badkamer renovatie is het best gebruikt wanneer de klassieke wit, met een persoonlijkheid van sanitaire voorzieningen. Hoewel de ruimte klein, maar helder genoeg en helder genoeg is, genoeg!

Best in kleine badkamers met schuifdeuren, de traditionele opening van het vloeroppervlak. Naast bewegende buitendeur is een goede keuze, kan voor een groot deel die de deur minimale ruimte in beslag neemt. Op individueel niveau zijn er ook schuifdeuren modieuzer.

Tweede, een bekken beugel-vormige ontwerp

Beugel-vormige bekken (bekken renovatie renderings) ontwerp bespaart sterk badkamer ruimte, ideaal voor kleine badkamers. Tekortkomingen van het beugel-vormige bekken is dat haar opslagfunctie is niet erg sterk. Maar kan dienstig te overdrijven het tabelgebied te dekken, opslag van noodzakelijke toiletartikelen zijn geen probleem!

Grijs, koud is een goede reflectie effect. Zachte witte, pastel kleuren en neutrale kleuren kunnen maken uw badkamer meer gevoel van ruimte. Hout, muur, en als geschilderd en de muren dezelfde kleur, zullen ze "verdwijnen" is de kamer ruimer. Als de kleur van de kabinetten en countertops en muren hetzelfde zijn, zal deze ruimte meer duidelijk worden. Teneinde het gevoel van ruimte met behoud van ruimtelijke verschillen, licht op de kleur van dezelfde kleur, kunt u gebruik maken van hun hersenen. Muur licht, plafond kleur lichter dan de kleur van de muur moet worden gebruikt, deze combinatie zal de ruimte kijken groter maken.

Ten derde, kijk naar boven tractie

Hogere plafonds in de visuele zin. Verticale strepen op de muren kunnen het plafond kijken hoger maken. Op het kruispunt van muren en plafonds, balken verhoogt behang, trimmen als goed ontworpen het gevoel van ruimte in verticale richting! Wanneer u een behang, probeer om te kiezen een frisse, eenvoudige rooster, kleine prints, patronen en het vermijden van grote of complexe patronen.

Venster in een kleine badkamer ontwerpen zo eenvoudig mogelijk de beginselen die moeten worden gevolgd, geen kwestie welke grootte of stijl van het venster. Venster doorlating zo goed mogelijk verhoogt de visuele gevoel van ruimte. Als alleen dat mogelijk was, kunnen de badkamer venster één selectie van matglas. Eenvoudige sluiter gordijnen, goede lichttransmissie en houdt het venster transparantie en waarborgen de privacy van de badkamer, is ook een goede keuze.

Spiegelbeeld effect kan aanzienlijk verhogen het gevoel van ruimte in de badkamer. In de smalle badkamer, kunt langs de muur spiegels veranderen het gevoel van de proporties van de kamer meteen en maak de kamer breder kijken. In de badkamer, kleine badkamer, zijn artikel: spiegels onmisbaar. Twee spiegels permanent, kan creëren een gevoel van oneindige ruimte. De douche deur zal kiest u helder glas, een zeer goede visuele effect hebben. Om te proberen thuis douche gordijn in een helder glas-deur!