Eenvoudige doucheruimte

simple shower room is een modieuze doucheruimte met eenvoudige functie, eenvoudige ruimte en volledige permeabiliteit. het is gemaakt van transparant glas en de glasdikte is 6 mm. Door zijn eenvoudige, comfortabele en nette douche-ervaring groeit de marktvraag jaar na jaar.

Ons bedrijf is opgericht in 2012, gespecialiseerd in sanitair. Ons product heeft een hoge reputatie bij de klanten in de hele wereld met de hoge kwaliteit en gunstige prijs. Laat het ons direct weten als je interesse hebt in onze producten.

Ongeveer Pinghu CICCO Sanitary Ware Co., Ltd.
Pinghu CICCO Sanitary Ware Co., Ltd, gevestigd in de stad Pinghu in Zhejiang, China, op ongeveer 40 minuten van de luchthaven van Shanghai of een uur van de luchthaven van Hangzhou.
CICCO is voornamelijk een doucheruimte, douchewand, douchecabine, massagebad, douchecabine, douchepaneel enzovoort. De CICCO-fabriek heeft een eigen werkplaats voor aluminium en ABS. en onze producten hebben CE-, ECM-, SGS-, CSI-, SONCAP- en ROHS-certificaten. CICCO heeft 3 workshops met een oppervlakte van meer dan 5000 m² en meer dan 10 productielijnen.
Don' aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen. Ik hoop in de nabije toekomst met u samen te werken.