Introductie van de doucheruimte

Integrale doucheruimte Een stoomvrije generatorunit bestaande uit een sproeier, een douchewand, een douchescherm, een bovendeksel, een onderwastafel of een bad. De basisstructuur van de doucheruimte is het chassis en het hek.
Het chassis is meestal gemaakt van diamant, acryl, glasstaal enzovoort. Afmetingen variƫren in grootte.Het hekframe is meestal gemaakt van een aluminiumlegering, de buitenlaag is gespoten en is niet verroest of verroest. Het hek is uitgerust met PS-kunststof plaat, FRP-plaat of gehard glazen deur en verchroomd handvat voor gemakkelijke toegang. De luxe doucheruimte wordt bestuurd door een computer, met surfen, rugmassage, stoom, watervalkraan, badspiegel enz., Evenals verlichting, muziek en andere functies.

Pinghu Cicco Sanitair Co, Ltd is een professionele fabrikant van badkamerproducten, zoals douchewanden, douchecabines, massagebaden enzovoort. Onze fabriek heeft onze eigen werkplaatsen voor aluminium en ABS, en onze producten hebben CE- en RoHS-certificeringen. We hebben 3 werkplaatsen met een oppervlakte van meer dan 5, 000 vierkante meter met meer dan 10 productielijnen. We kunnen elke dag 100 sets douchecabines, 5 00 sets douchewanden, 20 sets massagebaden en badkamerkasten produceren ....