Glazen douche: de dikker, hoe beter?

Veel gezinnen hebben nu een badkamer douchekamer. Douchekamer om te voorkomen dat water spatten bad, de vloer en de omliggende faciliteiten zijn natte. Maar de douche kamer glasdikte moet hoeveel juist?

Douche glazen douche kamer als de hoofdtekst is rechtstreeks van invloed op het leven van de douchekamer. Voor de douche kamer dikte, van welke 6mm, 8mm, 10mm dikte van de meest voorkomende. Maar veel consumenten zullen meer geneigd om te kiezen met een dikkere glasdikte. In feite is de douche glas dikker hoe beter?

Wat betreft de dikte van het recht het? Douche producten op de markt in verschillende vormen, er zijn semi-gebogen lineaire, de dikte van het glas en de vorm van de douchekamer. Bijvoorbeeld, type boog, de vorm van het glas eisen, de algemene 6mm nodig, te dik om een model te maken is niet geschikt. Als u een lineaire vorm van de douchekamer kiest, kunt u kiezen, 8mm of 10mm grootte. Maar om te worden herinnerd dat, met de toename van de dikte van het glas, het totale gewicht is ook een overeenkomstige verhoging, die verband met de kwaliteit van hardware houden hoeft hogere eisen. Maar als je 8 ~ 10mm dik glas, hebben we ook nodig de riemschijf met betere kwaliteit.

Douche glas is dus niet dikker hoe beter.