Doucheruimte van PINGHU CICCO SANITAIR CO. Ltd

PINGHU CICCO SANITAIR CO. LTD is opgericht in 2012, gespecialiseerd in sanitair. Ons doel is kwaliteit eerst, klant eerst; Beste kwaliteit service en eer aan het contract. Ons product houden een hoge reputatie door de klanten in de hele wereld met de hoge kwaliteit en gunstige prijs.

Doucheruimte is een soort doucheruimte die anders is dan de douchecabine. Het heeft geen "dak" en de ruimte is relatief onafhankelijk en beknopt. De structuur is relatief eenvoudig, doorlaatbaarheid verhouding is sterk, en de stijl is ook rijk. De installatie van de eenvoudige doucheruimte heeft geen invloed op het legeffect van de hele keramische tegel in het toilet. Dus de keuze voor mensen is groter. Het is een soort douchehuis dat mensen beter vinden.

Dit type douchebehuizing is gemaakt door chroom aluminium profiel. En de open stijl is schuifdeur en met abs lade en een handvat. Het eenvoudige ontwerp is populair in de markt! Dus als u meer wilt weten over dit of ander product van ons bedrijf, neem dan onmiddellijk contact met ons op!