Douche schoonmaken en onderhoudstips, Shu Shu Shuangshuang, neem een bad

Geen kwestie hoe goed kwaliteit glas douche renovatie renderings), verre blik schoon en helder, maar blik nauw vindt een heleboel vuil. Nog verontrustender is, geen kwestie hoe schoon, het is moeilijk te bereiken van het niveau van schoon en helder, met name het water vlekken op het glas, bijzonder moeilijk te verwijderen, flens bad douche klein make-up de koning vandaag bieden u verschillende eenvoudige methoden, ontspannen met gemakkelijk beschikbare hulpmiddelen te verwijderen van de vlek glas!

Badkamer glas reinigen van methode 1:

Giet wat shampoo in het bekken, mengen gelijkmatig, met een doek gedipt in, zodat de glazen deur zeer schoon en helder.

Badkamer glas reinigen van methode 2:

Glazen deuren bekleed met krijt of gips poeder water vooraf, glazen drogen direct veeg schoon met een droge doek, om vlekken te verwijderen, veeg het glas schoon.

Badkamer glas reinigen van methode 3:

Oude en vuil gestort op de glazen deur hoek schoonmaken beschikbaar voor de helft en de helft met water en meng grondig, geplaatst in de gieter, spuiten op het glas, en vervolgens veeg voorzichtig met oude kranten.

Badkamer glas reinigen methode 4:

Af en toe zal hebben zwarte vlekken op de glazen deur, u annuleerteken wisser schoon met een doek bevochtigd met wat tandpasta.

Badkamer glas reinigen van methode 5:

Gebruik plastic omslag natte doek en spuit het wasmiddel kunnen ook vaak olie besmeurde glazen deur "herboren". Eerst en vooral, de glazen deur volledig spray schoner, was uitgerust met plastic wrap zodat gestolde olie verzacht. Tien minuten later, scheurde het cling film, vervolgens veeg met een vochtige doek.

Badkamer glas reinigen methode 6:

Spiegel is gekleurd met olie, doek, nemen thee zuivering, maar laat het water genieten in de randen van de spiegel of terug naar te voorkomen beschadiging van de coating op de achterkant van de spiegel. Gebruik een zachte doek of gaas gedompeld in de paraffine of wax te reinigen, doen niet direct vegen met een vochtige doek, of spiegel zullen meer dubbelzinnig.