Raiders Of de aankoop over douchekamer

Douche kamer verschuldigd aan betaalbare, eenvoudig te installeren, volledige aanbevolen usher in veel van de consument, maar de complexiteit van de functie en laat consumenten in de keuze van moeilijk te begrijpen. Deskundigen zijn van mening dat sommige multifunctionele douchekamer is onvermijdelijk concept speculatie fenomeen, aandacht moeten besteden aan het kopen.

De eerste is de stijl. Douche kamer stijl er zijn velen, vooral verticale hoekige doucheruimte en een gevormde Bad scherm, bad op de bad-scherm. Het moment van aankoop moet worden gebaseerd op de grootte van hun familie kamer-ruimte om te kiezen van de grootte van de algehele douchekamer.

De tweede is het materiaal. Doucheruimte met boven- en onderkant spray, en een stijging van automatische reiniging functie. Samengesteld uit sauna, douche systeem, fysieke therapie massagesysteem. Sauna systeem is voornamelijk door de douchekamer aan de onderkant van de gaten van de onafhankelijke stoom stoom uitstoten, en kan worden geplaatst in het vak van de drug om te genieten van medicinale Bad gezondheidszorg met het oog op het doel van gezondheid. Fysiotherapie massagesysteem is voornamelijk door middel van de douche kamer muur acupunctuur massage gat water, de druk van het water op het menselijk lichaamsmassage. Algemene één douchekamer heeft ongeveer 12 massage gaten, dubbel 16 massage gaten kan bereiken. Dit zijn de meest elementaire functies van de douchekamer. Conventionele douchekamer beschikt over de belangrijkste elektronische uitlaat, handmatige acupunctuur massagebad, douche, beantwoorden van de telefoon, zuurstof, sterilisatie, voet massage. De multifunctionele computer douche naast de bovenstaande functies, maar ook in de sauna terwijl luisteren radio uitzending of genieten van de CD, en niet alleen de telefoon kan beantwoorden, u kunt ook bellen.