Oude badkamer waarom de markt genegeerd

Goed-oude huizen voor de bejaarde verwaarloosde badkamers zijn moeilijk te vinden de sporen

Home kinderen binnen supermarkten overal bloei, oude home is een leeg. Verslaggevers bezocht verschillende bekendere home store, verkoopt huishoudelijke merken hebben honderden grote en kleine. Maar na de ronde, verslaggevers niet gevonden uitsluitend in de badkamers van de ouderen. Momenteel doen goede zaken op de markt alleen producten in grote lijnen kan worden gecategoriseerd volgens zacht, en niet op maat gemaakt speciaal voor ouderen voorzieningen, voor of een product voldoet aan de ouderen esthetische fysiologische stadium, hun geschiktheid voor de ouderen, enzovoort zal niet worden verzorgd.

In de sanitair markt, badkamer producten specifiek gericht op ouderen is ook erg klein. Een merk verkooppersoneel vertelde verslaggevers dat het merk een constante temperatuur van sanitaire producten die meer geschikt zijn voor ouderen, maar niet specifiek heeft. "Er is een douche set naar set de temperatuur van het badwater te warm water brandwonden voorkomen. Hoewel het is niet specifiek ontworpen, maar ook de neiging om de behoeften van ouderen. ”

Exclusieve vraag is duidelijk ouder badkamer "cake" moeilijk te slikken

Oude badkamer is zeer zeldzaam in de markt, en de grootste reden is de exclusieve behoeften van de ouderdom is niet duidelijk. Oudere telefoons van de markt kunnen worden omdat de oudere mensen om te verschijnen op de exclusieve eis van de telefoon is duidelijk. Veel bedrijven rekening account oudere personen zicht, gehoor geproduceerd van een eenvoudige, duurzaam, eenvoudig te bedienen, Bell is zeer groot, digitale scherm is groot, de prijzen in de honderden oude mobiele telefoon. Terwijl in de badkamer-industrie, exclusieve behoeften van ouderen en volwassenen veel verschil maken, gewoon comfort, veiligheid is op het onderscheid.