Installatiemethode van douche behuizing

douche ruimte ruimte structuur is eenvoudig, comfortabel en schoon, geschikt voor moderne mensen de manier van leven. Het grootste voordeel van eenvoudig te installeren van de douche ruimte is om de overdekte ruimte te besparen. Hieronder een aantal douche behuizing installatie gevolgdiagram en enkele van de installatietips te verzamelen.

De installatie van douche base:

Eerste open de behuizing van de douche na het verpakkingsmateriaal zijn goede beveiliging, om te voorkomen dat de val van de schade, maar ook aandacht schenken aan het niet aanraken van andere dingen, met name het glas, het is gemakkelijk om gebroken, bij de behandeling van het beste van meer dan twee personen op de dezelfde tijd uitvoeren Wees voorzichtig. Dan bent u klaar om te installeren het bekken douche basis, van elke vergadering onder-delen, dedouche basisAls u wilt aanpassen van de horizontale veeg positie, en binnenkant schoon met een doek, om ervoor te zorgen dat er geen Waterslang. Met de afstand van expansie, zal worden aangesloten. En het bekken afvoerputje moet worden geïnstalleerd ná het water testen, om ervoor te zorgen de onbelemmerde afvoer.

De installatie van glas en -racks:

Een potlood vak liniaal gebruiken om te vinden van de positie van de gevolgen van het boren van gaten in de muur, en typ vervolgens de deeltjes op het leggen van het gat, schroef de vergrendeling op de muur. De aluminium glas clip bij het gat in de bodem vergrendeld bekken, en dan vinden de corresponderende positie van boren schroeven. In een vaste glasplaat gemonteerd (rechte mond / schuine mond) de vaste zetel is verbonden met de pijp. De krik mouw goede pijp vast te stellen op de glasplaat, eindelijk het quasi positie installatie rack, draai de moer plaat, vaste plaat glas, houd verticale en horizontale

De installatie van de glazen deur:

Hardware geïnstalleerd deur scharnieren, zal worden geïnstalleerd op de vaste deur gereserveerde hole. De aanpassing van de positie van schacht-kern, nadat geïnstalleerd dicht bij het blad van lotus, voelt de beste tot nu toe. Vervolgens overeenkomstig de voorschriften van de installatie van zuiging of water behoud strip aan de zijkant of onderkant van het glas. Met aluminium en silica glazen sluiten muur en het onderste bekken op de naden joint.

Controleren en testen:

De controle of het gebruik van een comfortabel en glad, gevonden dat het probleem tijdig moet worden aangepast. Na aanpassing van de overeenkomstige aanscherping van de schroef, zodat de hele douchekamer zal steviger worden. Decoratieve aluminium strips worden geklemd in de wand van aluminium, zorgen voor de vormgeving en elegant. Tot slot veeg de hele douchekamer door vaatdoek droog.