Hoe de douche te reinigen

Na gebruik doucheruimte enige tijd, kunt u niet voorkomen dat het nodig is om schoon te maken, hoe schoon moet meer ontspannen zijn?


1, kunt u azijn en zout mengsel te gebruiken voor het wassen, zal het niet lang duren om de vlekken te verwijderen. U kunt de glaswerkreinigingsoplossing ook opnieuw op het met glas gecoate glas gebruiken en vervolgens opnieuw met een tandenborstel afvegen met warm water of een beetje warm water om de scrub erop schoon te maken.

2, voor de douche glas op de watervlekken, kan schrapen met glas schrapen de watervlekken op het glas verwijderen, geen tijdverspilling, maar ook zeer bewerkelijk. Als er geen glasschraper is, kunt u naar de supermarkt in de buurt gaan om er een te kopen.

3, douche, als er een gele watervlekken, dan kunt u glasreiniger sproeien en veeg het gele water met een doek, onmiddellijk kunt u het glas op het gele water schoon te vegen. Gewoonlijk bad of geen bad, maar ook om de douchekamer schoon te houden, vaak met water om schoon te maken, schoon te houden. Er zijn andere doucheruimte kleine onderdelen, die in principe tot de categorie hardware behoren, geen schoonmaakmiddelen gebruiken en schoon water om op te ruimen, gemakkelijk leiden tot oppervlaktecorrosie van kleine onderdelen, de indruk van vallen, enz., Of het beste gebruik van droge doekjes op de hardware Accessoires voor reiniging.

4, doucheruimte voor het uitvoeren van dagelijkse schoonmaak, het water gespoten op het glasoppervlak, veeg met een doek, natte en natte doek kan zijn, zodat u de doucheruimte glas lang helder kunt houden. Kan geen harde dingen gebruiken om het glas te krijgen, gemakkelijk om de veiligheid van het glas probleem te veroorzaken, zal men aandacht besteden aan gevaar.

Allereerst om het materiaal van de douchedeur te begrijpen. We hebben meestal de tijd genomen, is ontworpen in de 8 MM, 10 MM gehard glas om het materiaal af te snijden, en gebruik dan aluminium of roestvrij staal materiaal met het valwiel om de functie van de gehele douchedeur te voltooien. Pak de waterpijp of douche, kijk weer naar de glazen douchedeur voor willekeurige sproeineveling, zodat het glazen oppervlak met water kan worden gevuld. Als het glas droog om te reinigen, zo erg moeilijk, en het glas is ook gemakkelijk te vodden schuren, sporen.

Toen vonden we het waspoeder naar het bovenste deel van het glas gericht, bedenk dat het bovenste deel van de spray begon te spuiten, zodat het waspoeder om aan de glazen deur erboven te kleven ongeveer 3 minuten wacht, zodat het enzym in de wasmiddelreactie. Veeg vervolgens het glas af met een doek vanaf de bovenkant.

Dan zult u een hoop bubbels zien verschijnen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u verder moet werken, wacht u tot het hele glas klaar is en wrijf dan over de andere kant van het glas. Anders is de ene kant schoon, de andere kant niet schoon is erg lelijk.

Eindelijk met een schoon water, of vanaf het begin douchen om de spray af te spoelen. Dus dat waspoeder, zeepbel helemaal uitgewassen, dan is het glas heel schoon en transparant.

Als niet genoeg schoon is, dan kun je een proces toevoegen om schone lantaarn of glasreiniger te gebruiken, om het leidingwater te openen, wat later te verdunnen, een kleine zwaai te krijgen, van boven naar de volgende zwaai, en tenslotte met water opnieuw te spoelen .

Eindelijk, als je het glas moet drogen, kun je een droge doek gebruiken om te vegen, natuurlijk, als de familie een krant heeft, met de krant te wrijven is de mooiste, en er zal geen probleem zijn van ontharing, omdat de waterabsorptie van de krant is beter en de vezels van het papier zijn heel dichtbij.