Hoe te kiezen voor douche behuizing

doucheruimte kan worden verdeeld in stoom douche kamer en douche behuizing; volgens basis vorm kan worden verdeeld in vierkante, ronde, sector, diamant; de deur volgens de structuur van de schuifdeur, scharnier deur, pivot deur, vouwen deur en wandelen. Bij de keuze van douche moet kamer eerst overwegen haar veiligheid, en dan rekening houden met het uiterlijk en de functie.

1.GLASS.

De kwaliteit van het glas is zeer belangrijk. Moet worden getemperd glas, maar ook te volgen van de volgende 4 aspecten:

(1) 3C-keurmerk hebben.

(2) De dikte os het gehard glas zijn 4mm, 6mm, 8mm, 10mm en andere specificaties, over het algemeen 6mm - 8mm is ok.

(3) Gezorgd dat de randen van het glas niet is beschadigd, afkanten proces is glad, de waarschijnlijkheid van product explosie opgetreden na installatie zal veel groter.

(4) Goede douchekamer 3/1000 zal hebben van de explosieve tarief, dus het is best in het glas explosieveilige membraan aangebracht aan een laag, zelfs als het is echt een probleem, het zal alleen voldoen aan het membraan van het glas, niet worden bespat om te verwonden mensen.

2. douche aluminium moet sterke

Goede aluminium materiaal is niet alleen strikte controle, het oppervlak zal een multi laag behandeling, de coating is sterk, felle kleuren, geen corrosie en de dikte zullen in 1.2 mm - 1,5 mm, en sommige zelfs 2 mm bereiken.

3. de Glijstang kamer moet glad

Katrol wiel stoel te gebruiken compressie weerstand, zware materialen zoals 304 roestvrij staal, high-end synthetische materialen. Wiel zetel afdichtend, waterdamp is niet makkelijk te krijgen in het wiel, kan de zachtheid van het wiel worden gegarandeerd.

4. douche zegels moet strak

De waterdamp in de doucheruimte is zwaar, de temperatuur is hoog, de rubber strip van het polymeer gemaakt is gemakkelijk aan veroudering, de generaal vervangen moeten worden om de twee jaar. Hoge kwaliteit douche zegel moet niet een onderbrekingspunt in het scharnier, zegel aan magnetische glazen deur tussen de verzegeling prestaties beter zal zijn.