Hoe te kopen van RVS afvoerputje

Wat is een afvoerputje drain RVS vloer

Verdieping van de afvoer, sluit water leidingsysteem en een belangrijke interface voor interieur vloerbedekking, zoals belangrijke onderdelen van het afvoersysteem van huis, zijn prestaties direct van invloed op de kwaliteit van de binnenlucht, geurcontrole van de badkamer is erg belangrijk.

RVS afvoerputje is speciaal in dat het onderscheidt van andere materialen zoals zink, koper en andere materialen, en zijn eigen unieke kenmerken, hoge kwaliteit en lage prijs heeft, nu populairder in de markt een afvoerputje is.

RVS afvoerputje is dat veel mensen de voorkeur, het is betaalbaar, mooi en duurzaam. Roestvrij stalen vloer afvoer roestvrij staal materiaal en functie, andere verdieping drain RVS afvoerputje en verschillende functies, ze zijn niet hetzelfde.

Afvoer verdieping slechts een relatief kleine stukjes van de leveringen, dus de prijzen zijn over het algemeen minder dan 100, goedkope lekken zelfs slechts tien of twintig Yuan. Nu de kracht van het merk erg sterk, is dus een eenvoudige lekken alleen tientallen Yuan, een merk op een verdieping drain naar de honderd, en consumenten zelf zijn niet de inhoud, dus het hun eigen vertrouwde merk, kiezen kan dus krijgen het vertrouwen van consumenten zeer belangrijk is

De voordelen van roestvast staal afvoerputje

1. RVS vloer afvoer uitstekende mechanische prestaties

Treksterkte van het materiaal gemaakt van roestvrij staal is meer dan 530 N/mm, was twee keer keer de verzinkte buis, 3 - 4 maal die van koper pijp, PPR pijp 8-10, maar heeft ook goede vervormbaarheid en taaiheid.

2, superieure slijtvastheid

Lekkage van RVS pijp kan weerstaan snelle stroom erosie tot 30 m/s, gebruikt in hoge-hoofd waterkracht station omlegging van RVS pijp, buis water snelheid aan het einde van meer dan 60 mph, nog steeds een levensduur van 100 jaar.

3, uitstekende corrosieweerstand

Dunne dichte oxide van chroom-rijke film op het oppervlak van roestvast stalen buizen in alle water, met inbegrip van de waterontharder heeft een goede corrosieweerstand, zelfs begraven heeft uitstekende corrosieweerstand.

4, goede temperatuurbestendigheid

RVS buis-270-400 ℃ op lange termijn zekerheid werk onder de temperatuur van de hoge temperatuur of lage temperatuur, zal niet vrijgeven van schadelijke stoffen, materiaaleigenschappen zijn redelijk stabiel.

5 kleine, gladde binnenwand van waterdichtheid

Sanitaire RVS buizen met gladde binnenwand, waterdichtheid is erg klein, water alleen op lage stroomtarief voor koolstof staal 2/5, verminderde druk verlies, verlaagde transportkosten en gezondheid, gevoelig voor bacteriën van de daaraan vastzittende vuil, niet fouling.

6, goede isolatiewaarde

RVS waterpijp warmte behoud prestaties is messing 24 keer, verminderd warmteverlies, speciaal geschikt voor de levering van warm water.

7, goede prestaties van de veiligheid en gezondheid

RVS veiligheid loodvrij, geen corrosie en afgescheiden, geen geur of vertroebelt kwesties, vervuilende niet secundaire naar waterkwaliteit, zodat het water zuiver gezondheid, bescherming van de gezondheid volledig gegarandeerd.

8, 100% gerecycled kunnen

Zal niet oorzaak milieuvervuiling, groene bescherming van het milieu, dat bevorderlijk is voor duurzame ontwikkeling, en zelfs RVS uitval heeft ook grote economische waarde.

9, ziet er mooi, schoon, stijlvol

Hulp aan het verbeteren van de kwaliteit van de gebouwen van de stad kunnen muur gemonteerd of verborgen, ook ondergronds kan worden gebruikt.

10, in het voordeel van het opslaan van water

Waterpomp roestvrij staal van hoge sterkte sterk verminderd door externe krachten beïnvloeden de kans op lekkage, water lekkage is aanzienlijk verlaagd, zodat de daadwerkelijke bescherming en het gebruik van watervoorraden.