Zes grote blinde vlek in de douche kamer decoratie

Blinde vlek: douchekamer praktische

Logisch gezien sprekend, douche dan badkuipen en praktische, de eigenaren van veel kleine en middelgrote omvang van douche is zeer veelbelovend. Maar gemakkelijker om te douchen met veel water vlekken, vlekken zeep, voor een lange tijd, zal die goedkoop metaal roesten! 0,3 of meer gewichtspercenten gehard glas burst-rate, het risico is niet zo klein als de nummers look. Vanuit huis, is het aanbevolen om besteden een beetje meer geld explosieveilige handvat.

Blinde vlek II: douchegordijn kunt er nat en droog scheiding

Veel mensen geloven dat met een douche gordijn een goede methode is om scheiding van natte en droge, goedkoop en makkelijk schoon te maken. Maar merk op dat natuursteen dorpels dat een bepaalde hoogte, douchegordijn dan in de stenen vensterbank en trok de douchegordijn in de douche op de steen binnen, zodat het perfect scheiding van natte en droge. Bovendien, de douche gordijn als niet schoon, gemakkelijk.

Blinde vlek III: mozaïek in uiterlijk en gemakkelijk te

Mozaïek decoratief effect is goed, maar de materiaalprijzen en de exploitatiekosten zijn duurder, gebruik mozaïek handdoek bars of racks te installeren alleen uitbreiding schroef methode kunt selecteren, kunt u niet de zuignap. Mozaïek slechte zorg, gevoelig voor vuil. Waarom mozaïek gebruikt moet worden in de droge gebieden op Oh!

Blind spot vier: zwart wit oppervlak schoon

Zwart-wit gevoel nieuwe badkamer, maar zwart is altijd synoniem met vlek-resistente geweest. Maar in de badkamer, deze aanpak is open op vraag. Badkamer haren duidelijker op de witte vloer, terwijl zwarte voetafdrukken op de hand liggende. Glasplaat is ook niet zeer goede zorg, zelfs na het reinigen veeg vuil sporen zijn duidelijk zichtbaar.

Blind vijf: boven teller bekken prachtige ambiance

Bovenstaande teller bekken is niet praktisch goederen, water gemorst, wassen van het gezicht op een moment moet reinigen van de tabel, toonsoort zit ziedaar een hoek wrijven! beveelt aan om het kiezen van donkerder wastafel wassen is tweede, hebben ook een plek om kleren wassen.

Blind spot zes: badkamer en kaptafel bespaart ruimte

Vrouwen van blikjes en kan nooit genoeg krijgen, sommige mensen zullen make-up functie is ook geïntegreerd in de badkamer. Dit is in feite niet redelijk. Omdat de badkamer een zeer natte plek is, zal sterk verminderen de levensduur van cosmetica.