Sanitaire industrie het nieuwe concept van jonge mannen en vrouwen te worden sleutel

Badkamer verjonging van consumentengroepen

Consumenten zijn niet langer passieve, ze was begonnen met een dialoog met dealers, dialoog met het bedrijfsleven, ik geloof dat door onze kracht om de passieve situatie te veranderen. Consumenten vertrouwen steeds de autoriteiten, meer instinctieve en woord van mond zal uitspreken. Consumenten kunnen ondertussen ook juridische om wapens te gebruiken ter bescherming van hun rechten en belangen. De opkomst van consumentengroepen, luidde de komst van de groei met de leeftijd, consumenten nieuwe stemmen geworden een bastion van de marktfundamentals.

Meer huistoestellen industrie-analyse

Sanitaire ondernemingen zich moeten begrijpen dat de jongere verwijst naar het werkingsmechanisme van de jongere, het verjongen van het businessmodel van het beheer-concept van de jongeren, dus als badkamer kijkje is populair bij jonge mensen, vooral badkamer design staat in de voorhoede, die in andermans voetsporen zal voor altijd worden een volgeling, alleen het voortouw, om te vinden van de winnaars van de markt. Badkamer idee├źn waarom is populair bij jonge mensen in het westen, de grootste reden is dat hun badkamer design uniek is, en niet een volgeling.

Badkamers markt onderzoeksrapport gepubliceerd door het China-rapport Hall Toon, zoals de generatie consumentengroepen leidt tot het nastreven van kwaliteit van leven heeft ertoe geleid de Golf van gepersonaliseerde, badkamer ruimte en producten van grootte kleur geheugeneenheden, toebehoren van delen, textuur en persoonlijkheid patronen, absolute controle over de gebruikers op hun eigen badkamer. Verstrekt aangepaste onderneming, aangepaste badkamer markt met scherpe concurrentie en vond er een blauwe zee.