Oude badkamer een nieuwe look met hen op de regel

Een vloer tot plafond schuifdeur te scheiden van natte en droge ruimte

Veel oude huizen of klein appartement eigenaren zijn ook bezorgd omdat de badkamer te klein is, het oplossen van dit probleem?, waar voorwaarden vergunning, voor het wassen gebied wordt geplaatst in de woonkamer of veranda. Wanneer u dit ontwerp gebruikt, moeten aandacht besteden aan de zorgen van het wassen gebied en de woonkamer of de portiek van uniforme ontwerp, kleur ook verenigbaar moet zijn met algemene decoratie kleuren te voorkomen abrupte.

Op dit punt, schuifdeur te scheiden van natte en droge ruimte wordt steeds belangrijker, de betere keuze is een lettertype drop deuren, wat ruimte bespaart. Deze deur van goedkope, handige bouw en installatie is ook erg handig, flexibel en geschikt voor lange afstanden, een ruimte van smalle badkamer ruimte, gewoon Selecteer apparaat volgens de lengte van één chip, dubbele of drie of meer deuren kunnen worden gebruikt.

Gedeeltelijk opknoping openslaande deuren douche bad evenwicht

Eigenaren deed ook niet gereserveerd een badkuip in de beperkte ruimte die beschikbaar is op hetzelfde moment genieten van een bubbelbad en douche functie te vullen van het bad. Voor de toepassing van dit deel van de eigenaars, Bad site selectietoets.

Als de oorspronkelijke douche, voldoende ruimte, kan geplaatst worden rechtstreeks in de douche kamer bad, en op de kuip geïnstalleerd en een halve loft stijl schuifdeuren en vouwdeuren. Direct geïnstalleerd op de kuip helft loft ontwerp kosten kunt besparen en thermische prestaties is ook beter. Vergeleken met de ik-vorm deuren, opvouwbare schuifdeuren zijn relatief hoog, maar warm en alleen nog beter geworden.

Gevormde sanitaire ontwerp hoek

Voor een kleine badkamer, volledig gebruik van de ruimte van de hoek om efficiëntie te vergroten zijn ook belangrijk. Vele speciale ontwerpen van de badkamer producten op de markt, zoals l-vorm, veelhoekige en circulaire stoom douches, badkuipen, enz.

L-vormige schuifdeur openen kan worden onderverdeeld in een rechte hoek en een zijde in tweeën, kiest u de juiste hoek in de badkamer gebied kan zijn meer effectief gebruikt gebruik en circulaire badkuipen uit te breiden zijn mooier, kunt u ook profiteren van generaal badkamer hoek ontwerpgebied moeilijk te behandelen.

Badkamer / wandmodel SAG gevonden in de ruimte

Gemodificeerde flatje badkamer met verzonken opslagmethoden: zoals de badkamer muren is uitgeholde, in een rekken eenheden, plaatsen puin. Daarnaast kunt u ook overwegen / wandmodel badkamer producten, zoals Eenhendel wastafel, toilet, enz., deze badkamer badkamer producten dan de gemiddelde besparing ongeveer 10 cm van de ruimte, de smalle badkamer ruimer maken.

Verscheidenheid van vormen de bekken grootte grenzen

Vierkante en ronde wastafels in de badkamer op de markt heeft zijn afwisselend mode, ovaal, komvormige, ei-vormig en andere vormen van bekken werd het bekken leidt. Na vele jaren van klassieke neerslag tapestry, ovale of ronde bekken vandaag heb kunnen verder gaan dan loutere limiet. Zijn de perfecte curve voor uitmuntendheid, niet alleen meerdere perspectieven aan de behoeften van verschillende type, ook aan de artistieke kwaliteit.