Moet Zie badkamer renovatie tips

A budget, bouwmaterialen op het mooie denken en besteden ons geld waar het telt badkamer renovatie proces, moet kopen van materialen, installatie van sanitair zijn meerdere, dus bij de planning renovatie begroting, het is best een lijst van alle, zorgvuldig maatregel neemt het project om te voorkomen dat budget blunders veroorzaakt door of die de kwaliteit van decoratie.

1, badkamer renovaties moest koopt materialen: toilet nodig om te kopen van allerlei verschillende materialen, samengevat de belangrijkste bouwmaterialen, verlichting, hardware, fittingen en toestellen voor de vijf categorieën. Sommige van de bovenstaande items worden herhaald, bijvoorbeeld als zij wenst te installeren de douche of het scherm van de douche, dan er geen noodzaak te overwegen van de douche, douches, Douchedeuren, als u badkamer kasten installeert, kunt u elimineren badkamer spiegels, rekken en andere accessoires.

Ware, elektrische apparaten, delen van de begroting beter, en meer moeilijk te begrijpen bouw bouwmaterialen en toebehoren, gebruikt voor de decoratie. Gebouw materialen begroting te plannen goed, denk na over wat u wilt kopen van materialen, hoeveel materiaal bij het gebied en plannen overheersen in de badkamer moet zijn.

2, materialen-instrumenten in de sanitaire ruimte voor meerjarenbegroting: vloer tegels specificaties er zijn verschillende tegels van de vloer van de lege kamer, zal worden gebaseerd op het werkelijke gebied te leggen de grond om te plannen. Badkamer 300x300mm om te selecteren of de volgende specificaties hebben de voorkeur. Dergelijke plannen kunnen zijn redelijk en wijzen op de schoonheid van de ruimte, maar ook voorkomen de verspilling van herhalen aankoop. Wanneer de tegels van de vloer van de planning ook rekening houden met de uitputting van de tegels, overeenkomstig de algemene 3% voor de berekening van het verbruik, de meest redelijke.

3, als volgt berekend: de gewenste tegels = oppervlak verdeeld door blokgrootte + 3%. accessoires worden berekend volgens per vierkante meter vloer tegels noodzaak regular cement 12,5 kg, 34 kg zand, wit cement en 108 lijm.

4, badkamer muur gebouw materialen Budgetplanning: grote vraag naar badkamer muur tegels, omdat meestal al gedekt, de berekeningsmethode van wandtegels: de gewenste tegels = (totale muur venster-area gebied) gedeeld door de blokgrootte + 3%. materiaal moet ook worden overwogen.

5 berekening en vloer tegels, plafond soortgelijke dosering berekening, het vereiste aantal plafondpanelen = plafond gebied ÷ plafond oppervlakte + 3%.

Tweede, ruimtebesparende badkamer decoratie ruimte planning

De ruimte in de badkamer, maar aan de vele waren en accessoires, vooral kleine familie badkamer, planning, en maak goed gebruik van de ruimte-indeling van de ruimte en de sanitaire regelingen.

1, ruimte-indeling belangrijk: toilet volgens de toiletruimte voor het blussen van een aantal sanitaire leidingen voor consumptieaardappelen en plan water en uitlaat locatie. Leidingen circuit om te voorkomen dat de muur, over de muur de lengte van het plan om te overwegen vóór de constructie, muur afmetingen van de leidingen in de muur rekening houdend met de bestrating bakstenen na de uiteindelijke grootte.

2, natte en droge gebied: rationeel lay-out van de ruimte van de badkamer, de lay-out van de scheiding van droge en natte gebieden gebruiken. Droge gebied dat wordt gebruikt in een opslaggebied, zoals het opslaggebied voor items zoals toiletpapier, handdoek, badhanddoek. Non-drogen gebied is niet bevorderlijk voor opslag, meestal douche, toilet en wastafel gebied.

3, master badkamer en openbaar toilet lay-out: instellen van de master badkamer in de slaapkamer van een particuliere aard, eigenaar van Hobby-georiënteerd in het ontwerp, gebied moet worden onderverdeeld in droge en natte gebieden, bovendien te stellen buiten het bad, toilet, wastafel, kan ook worden overwogen een dressoir of ijdelheid ruimte. CI Wei op de set in de woonkamer met een openbaar karakter, in termen van functionaliteit om te gebruiken voor de hygiëne en eenvoudige reiniging, decoratiematerialen in slijtvast, makkelijk te schoon materiaal.

4, waterdichte constructie planning: WC borstel waterdichte constructie met Pu waterdicht materiaal, gesloten watertest, herverdeling van de grond van drie-stap. Winkel borstel afdichting materiaal, als het gebruik van gemodificeerde asfalt waterdichte coating + glas doek, dan totaal oneffen asfalt gewijzigd door Pu borstel drie keer, en slechts twee lagen glas doek waterdicht voltooid. Planning van de behoeften van de eigenaars van de begroting en de bouw tijd van materialen. Als het gebruik is van urethaan waterproofing coatings, bouw is relatief eenvoudig en hoeft niet te Pu plakken glasvezel doek, direct van een waterdichte coating borstelen van twee tot drie keer.

5 plannen moeten waterdicht, waterproef laaghoogte: bij het doen van grondwater, waterdichte coating en glasvezel doek borstel aan de muur vanaf de grond 20-30cm, voorkomen van lekken in de muur en vloer van de gewrichten, en douche ruimte zijn 1,8 meter waterdicht verf op muren of muren geschilderd om te voorkomen lekkage in de muur. Gesloten watertest: na het beëindigen van zijn primaire waterdicht, gesloten watertest gedurende 24 uur na het passeren van de gesloten watertest, om te op een waterdichte coating beschermende laag een laag cement en herverdeling van de grond, er rekening mee dat er een tilt te helpen drainage. Cement mortel laag, zoals droog, kunt u bij het leggen van vloertegels of wandtegels boven.

6, plafond bouw planning: badkamer plafond volgens de verschillende vormen, een verscheidenheid aan materialen, zoals flat-top kunt PVC gesp plaat aluminiumplaat, aluminiumplaat, samen met de licht-staal. Plafondtype koepel, zoals kunst kunt zachter vellen voor de afdichting, zachte kunststof plaat, aluminiumplaat, versierd of versierd met allerlei gekleurde glazen. Van de normale plafondhoogte, vele huizen, is badkamer huis hoog gelijk aan de andere kamer, dus om te voorkomen dat lege, koud, plafond hoogte van ontwerp tussen 2,2 m ~2.4 meter. Wanneer meer dan 8 vierkante meter gebied, net boven de wastafel geïnstalleerd cosmetische kabinet, verder weg van het water opslag stam, opknoping of snijden uit een plek om te doen van de dagelijkse dressing doeleinden.