Filteren kraan: nuttig

Water is de bron van leven, en drinkwaterkwaliteit direct van invloed op onze lichamelijke gezondheid, maar vanwege de milieuvervuiling, en slechte waterkwaliteit waarnaar we, zo veel gezinnen kopen water reinigers, water reinigers schoon water is beperkt, dus de kraan filter vandaag op de markt verschijnen, tik vervolgens op filter werk? Kraan filter wijzigen weer? Kleine series met de volgende om te leren over het.

Filteren kraan werk?

1, regulering van de kwaliteit van het water in zuren en logen

De hardheid en de pH van het water, zuren of basen zijn menselijke gezondheid overlast, kraan filters, kunt u het aanpassen van de zuurgraad en de alkaliteit van het water.

2, filter onzuiverheden

Water voor steden, meestal van waterzuiveringsinstallaties, Water Purifier, zullen echter dit proces wordt gebruikt voor het bleekmiddel desinfecterende chemicaliƫn zitten na een bepaalde hoeveelheid chloor of ammoniak. In het water van de kraan tijdens het vervoer, zal zal passeren van een gedeelte van de pijp invoeren van onze keuken in ons leven hebben lange ijzeren pijp gebruik onvermijdelijk sommige roest. Voor deze stoffen kunnen de kraan filters een goede oplossing.