Badkamer douche kopen een ventiel-kern

Waterbesparende producten verscheen op de markt in een paar, maar niet grijpen aanzienlijke marktaandeel, vergeleken met waterbesparende badkamer badkamer producten tegen hoge prijzen, korte ogen veel consumenten niet zou kiezen voor waterbesparende producten, is een provincie op de lange termijn. Bij het kiezen van een waterbesparende douchekop, is de vorm aan de ene kant, aan de andere kant is de sleutel--de kern van de klep van de douche, kiezen voor meer uitgeven.

1, de sleutel tot het hart--de kern van de klep

Drie gemeenschappelijke kraan cartridge op de markt: RVS kogelkraan, keramische ventiel core en roll as type ventiel core. Beste is gemaakt met kogelkraan kranen, die een erkende best in onze waterbesparende producten is. Waterbesparende kraan is momenteel met behulp van keramische ventiel kern ter verbetering van de verzegeling, u kunt openen en sluiten van honderden duizenden keren zonder te morsen een druppel, vergeleken met de oude kraan, waterbesparende 30% ~ 50%. De nieuwste waterbesparende kraan innovaties, je kunt en volgens hun eigen behoeften, aanpassen of verwijderen binnen de kraan en waterbesparende apparaten is geïnstalleerd, vrij schakelen tussen controle van waterbesparende tarief.

2, bronzen lichaam en roestvrij staal

Roestige waterverontreiniging door traditionele oude kranen, leidingen, had ook om water te besparen in buizen, kranen, koper en roestvrij staal was het gewenste materiaal, vooral vanwege de hoge koperen media antibiotica doeltreffendheid, bescherming in roestvrij staal sanitaire, milieu, chrome apparaten gemakkelijk tot zorg en is onschadelijk voor mensen, maar ook moet toevoegen sommige andere elementen in het productieproces omvat. Koop kranen moeten zich bewust zijn van wanneer apparatuur uit welk materiaal, bestaat na alle, niet alle landen Duitsland als standaard hebben.

3, inzicht in water schuim effecten

Nu een heleboel douches en kranen zal beginnen met het mengsel van lucht en water technologie├źn toe te passen, gaten van de douche spray inhalatie van lucht met water, het genereren van talloze bubbels water vermengd met, en dan gelijkmatig vloeit voort uit de spray-gaten en stromen van schuimende werking, water erosie verhogingen alot, helpt verminderen waterverbruik. Volgens schattingen, gewassen om te bereiken hetzelfde effect, met behulp van lucht/water hybride technologie dan traditionele douche douchekop kan water te besparen tot 10%.

4, opnieuw een thermostaat en automatische functie

Thermostaat met automatische functies waterbesparende "artefact". Kranen/besteed besprenkeld als thermostaat functioneren, kan automatisch, en niet continu te halen van de hydraulische en watertemperaturen van veranderingen heeft, maakt water temperatuur momenten bereikt gebruiker van temperatuurvoorschriften, verlaagde temperatuur overgang Shi van vergoeding waterverbruik; automatische kranen op meer alleen heeft, in de volksgezondheid tussen gelooft iedereen gemeenschappelijk worden vergeleken, maar kwaliteit niet goedkeuring van automatisch kranen wil verscheen hand Hou nauwe links traag van fenomeen, in plaats daarvan witte stroom uit veel water, dus, voor deze functie best objecten kan op site een test doen.