Badkamer sanitair slip zes van veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen: veiligheid rails

Veiligheidssteunen worden meestal geïnstalleerd voor ouderen en kinderen, kan hefboomwerking om gebruik te maken handiger, maar omwille van de veiligheid, Xiao bian aanbevolen gezinnen in nood kunnen worden geïnstalleerd. Omdat je nooit wanneer weet te vallen in de badkamer ruimte.

Veiligheidsvoorzieningen II: absorberende mat

Sommige families in de badkamer NAT junction, plaatsen van haar voeten droog met een handdoek. Xiao bian aanbevolen kunt kiezen dat een water-absorberende tapijten, kant-en klaarmaaltijden om het vocht uit je voeten.

Beveiligingsinfrastructuur: een comfortabele watertemperatuur

Bij koud weer die u in een warm bad genieten kunt is de meest comfortabele ding! Maar deed niet aankondiging de watertemperatuur zal worden verbrand, xiaobian aanbevolen boiler kan worden verhoogd tot 40 graden. Op deze manier, zelfs de kinderen open een warm water, niet zal worden verbrand.

Veiligheidsvoorzieningen van vier: verwarmingsapparatuur

Douchen op een koude dag de meest pijnlijke, oudsten hebben ook hartproblemen, in feite is momenteel beschikbaar op de markt met de humanisering van communicatieapparatuur, zoals de warme lucht droger, dat het bevat functies zoals ventilatie, warme, droge, koele bries. In de koude winter, kan het handhaven van een aangename temperatuur in het bad, laat de kinderen doen niet koud te vangen.

Veiligheidsvoorzieningen van vijf: anti-slip vloertegels

Gedekt met slip leisteen tegel vloeren kunt voorkomen nadat je uit het bad of de douche, de slip gebeuren. Als we nog als marmeren materiaal, kleine series het is aangeraden om te doen een speciale behandeling, zoals gespreid gezandstraald of ribbels en noppen, antislip werking.

Veiligheidsvoorzieningen van zes: andere apparatuur

Heeft oudere kind nodig zorg voor familie, algemene Neem anti-sliding Configuratietype van ondiepe bad, bescherming van veiligheid en handige praktische; stoel zal apparaat kunt Selecteer intelligente producten en of selecteer een lid hulp van type toilet, ouderen of kind met genoeg kracht omhoog wanneer kan want ze levert stroom; laatst in douche aspecten, wordt mens voor water van temperatuur daadwerkelijk vergeleken gevoelige, in badkamer tussen in install thermostaat van badkamer toonaangevende comfortabeler.