Badkamer planning, drie sleutel

Deel1: ontwerp van natte en droge gebied

Oplossing: douche, aan de orde gesteld vloeren, bijpassende muur

Opmerking: om te voorkomen dat de werkdruk van Visual toeneemt

Natte en droge gebied als de meest urgente badkamer design. Inderdaad, vooral voor de niet zeer luchtig badkamer, dus natte en droge gebied hoe?

Natte en droge gebied douches

Dan badkuipen, douches zullen meer geschikt voor kleine-badkamer handiger voor familiegebruik, en zal geen visuele last voor het kleine gebied toevoegen.

Vloer design plus

Aan de orde gesteld details, werd meer gedefinieerd door de natte en droge gebied sanitaire niveau, vermindering van het vocht van droge zone, terwijl pijpleidingen wilde verstoppen. Maar oudere mensen thuis, dan kunt u zorg moet nemen om te proberen te voorkomen van het hoogteverschil op de grond, vooral de badkamer nat.

Overeenkomende wanddecoratie

Badkamer hoeft niet te worden een heleboel koel wit en grijs, net als het eenvoudige ontwerp van u, of u kunt tegel decoraties zonder complexe, horizontale strepen van de mozaïek had bewusteloos persoonlijkheid, meer schoonheid en het ontwerp van de badkamer ruimte.

Part2: wastafel ontwerp

Vitrine: verplaatsen, muur, hand reset

Opmerking: vochtbestendig dampdichte ontwerp is belangrijk

De wastafel in de badkamer is de meest gebruikte, hoe te kijken goed in de dezelfde tijd realisatie van Humanized design, ontwerp tij anddamp taalprogramma is zeer belangrijk.

-Splash-proof NAT intieme ontwerp

Een kleine wastafel vooruit, gebruikt bij het buigen van de hoek zal worden kleiner, relatief comfortabel, en ook verminderen de kans op water basis kan worden bereikt.

Wandopbouw ontwerp bespaart ruimte

Muur gemonteerde wastafel is om ruimte te besparen. Het ontwerp van de boog en de muur werden samengevoegd tot één, en strekt zich uit boven het toilet, verhoging van het ontwerp van kleine artikelen plaatsen, de maximale hoeveelheid ruimte gebruikt.

Gemakshalve worden opgeslagen veilig en praktisch

Meer opslagruimte aanvragen betekent niet dat een grote wastafel. Deze "wide aan beide zijden blijven breed," ontwerp van wastafel, aan beide zijden van het bekken wanddecoratie, gestabiliseerd wastafel locatie evenwicht, en laat genoeg ruimte voor opslag.

PART3: opslag ontwerp

Oplossing: bewaarruimten, muur-opslag

Opmerking: coëxistentie van schoonheid en bruikbaarheid

Kleine badkamer, opslag ontwerp zal cruciaal zijn en omvatten categorieën, hoeken en zelfs items geplaatst in aanmerking.

Opslag van de ingesloten muur

Slim ontwerp, slepen kan worden gezien als beide deuren, deuren kunnen ook worden gezien als toelating, twee vogels met één steen, zeer mooi en schoon.

Kasten categorieën expliciet

Kasten dienen te worden ingedeeld duidelijk, de verborgen opslag te verbergen, moet ook zijn gunstig gelegen ruimte kan worden verhoogd tot boven de plank van de kast opslag badkamer met haken om de indeling van de verschillende gebruikers, grote capaciteit opslag moet profiteren van.

Kabinet wanddecoratie

Ruimte is niet klein, zie je hoe te gebruiken, maakt het mogelijk de muur, buiten de badkamer kasten, spiegels kunnen worden gevolgd omvatten toiletartikelen, wc-bril na de wandkasten, hetzelfde doen als de dikte van de tank, voorwaarden van gebruik, de opslag, en is heel gebruiksvriendelijk.