Badkamer schoonmaken en schoonmaken is om de hoek

Veel badkamer sanitair is essentieel en onze nauwe contacten, maar de badkamer is vlekken verzameld de meest gezinsvriendelijke plaats, donkere en vochtige bacteriën zijn meest geliefde woonruimtes. De komst van bacteriën vergroot onze kans op ziek, dus badkamer schoonmaak sterilisatie om de hoek is, en link is gericht op en in de kiem smoren zodat bacteriën er kunnen invoeren.

Toilet en badkamer schoonmaak en desinfectie-methode

Douche: wassen met neutrale badkuip schoner, schoonmaak doeken of bad borstel, beschadigen niet het oppervlak van de badkuip.

Toilet: roest, urine schaal, schaal, met name het toilet water boven die de ronde, lange tijd ophoping van roest en schaal bovenstaande desinfectie tabletten en zorgen te maken over boven kunnen gemakkelijk worden uitgewassen.

Bekkens en kranen: regelmatig schoonmaken met een neutraal wasmiddel te houden schoon en helder, anders, een lang Oppervlakteglans zullen verdwijnen.

Muren, vloeren: regelmatig schoonmaken met een neutraal wasmiddel.

Desinfectie: alle helemaal schoon moet geven de badkamer steriliseren, kies een geschikt ontsmettingsmiddel badkamer reinigen of desinfectie tabletten drama elke gordijn vallen.